Értékeink

Értékeink jelentik az Imperial lényegét, meghatározzák, hogy kik vagyunk, mit csinálunk és hogyan tesszük azt. Egy kölcsönös köteléket jelentenek, irányt mutatnak üzleti tevékenységünkben és befolyásolják magatartásunkat. Értékeink az együttműködésről a folyamatos fejlődésről a tulajdonosi felelősségvállalásról és a lehetőségek maximális kiakanázásáról szólnak.Pozitív gondolkodásunk vezet bennünket sikerre. Közösen dolgozunk, hogy magtaláljuk a legjobb megoldásokat és biztosítsuk, hogy végre is hajtsuk azokat.Mindig azokat az érveket keressük, hogy miért lehetséges és nem azt, hogy miért lehetetlen valamit megtenni. Ez nem a tökéletesség hajszolásáról szól, hanem arról, hogy találjunk egyx pragmatikus megközelítést és azt alkalmazzuk. Ha ez nem kűködik elsőre, akkor feltárjuk, hogy miért nem és újra próbálkozunk.

Graphic depicting a person helping another person up a steep slope

Látom, mi szükséges céljaink eléréséhez. Ha cselekvésre van szükség az élére állok és elősegítem a gyors megvalósítást. Kezdeményezőkész vagyok és bátorítom az együttműködést. Számíthatnak rám, hogy megtalálom a legjobb megoldást.

Graphic depicting a hand reaching upwards

Amit teszek, hozzájárul sikereinkhez ezért érétkes. Magabiztosan kimondom, amit gondolok. Bízhatnak bennem, hogy megfelelően cselekszem. Arra inspirálok másokat, hogy ugyanezt tegyék: hozzájárulások legyen értékes, beszéljenek szabadon és cselekedjenek felelősséggel.

Graphic depicting a women showing victorious body language

Megkérdőjelezzük a megszokott és elfogadott utakat és új és jobb megoldásokkal állunk elő. Törekszünk a várakozások meghaladására azáltal, hogy másképpen látjuk és tesszük a dolgunkat.

Graphic depicting two people jumping for joy

Odafigyelek, tanulok és megosztom az ötleteimet. Bátorítom a visszajelzéseket és mások fejlesztésére használom fel azokat. A kommunikációt motiválásra és befolyásolásra használom. Megértem az embereket és erős partneri kapcsolatokat építek. Bátorítom a többieket, hogy ugyanezt tegyék.

Graphic depicting a trio of dancing women

Megoldásokat látunk és nem problémákat. A kihívások erősebbé tesznek bennünket és közösen dolgozunk azon, hogy lehetőségekké változtassuk azokat. Élvezzük, amit csinálunk és együtt ünnepeljük sikereinket. Humorérzékünk győztes szellemünket tükrözi.

Graphic depicting three people doing a group high-five