Kultúránk

Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatos fejlődésünk mellett sem feledkezünk meg a barátságos munkahelyi légkör támogatásáról. Nem véletlenül van ez így, hiszen az Imperial Tobacco Csoport a XVIII. században családi vállalkozásként jött létre.

Vállalati kultúránk támogatja az újító gondolatokat és azt, hogy csapatként dolgozzunk együtt közös céljaink megvalósításáért.

Támogatjuk munkatársainkat abban is, hogy egyénenként fejlődjenek és együttműködjenek egymással, megosztva az információkat, hogy ezzel is segítsék üzleti céljaink elérését. Csapatban dolgozunk, mely munkában hangsúlyos az autonómia és a személyes felelősségvállalás, valamint az egyéni döntések, melyeknek kulcsfontosságú szerepe van jövőbeni sikereink elérésében.

Lojális és jól ösztönzött csapattal dolgozunk, és komolyan odafigyelünk arra, hogy az üzletvitel minden területén megfeleljünk az etikai szabályoknak. Kiállunk a dohányzást élvező, felnőtt emberek szabad döntése mellett.

Sikereink a munkatársak kemény munkája mellett termékeinknek és piacunknak köszönhető. Gondoskodunk munkatársainkról és megbecsüljük egyéniségüket, becsületességüket és kemény munkájukat.