2010. augusztus 1.

Új ügyvezető igazgató az Imperial Tobacco Magyarország Kft. élén

2010. augusztus 1-én DEZSŐ LÓRÁNT ügyvezető igazgató vette át az Imperial Tobacco Magyarország Kft. vezetését. Az Imperial Tobacco olyan márkái ismertek jól a hazai cigaretta piacon, mint a Davidoff, a West, a Golden Gate, a Symphonia és a Moon, a cigarettadohányok piacán pedig a Golden Gate és a Symphonia.

A korábban az Imperial Tobacco Bulgária élén dolgozó magyar szakember az Esseni Egyetemen végzett közgazdászként, rövid ideig a Coca Cola németországi leányvállalatánál dolgozott, majd 1998-ban csatlakozott az Imperial Tobacco németországi jogelődjéhez, a Reemtsma nemzetközi dohányipari vállalathoz és hosszú évekig dolgozott a kelet-közép európai régióban.

Az angolul, németül, románul és szerbül egyaránt kiválóan beszélő vállalatvezető feleségével és lányával érkezett Budapestre.

Az Imperial Tobacco Csoport a világ egyik vezető, nemzetközi dohányipari vállalata, termékeit több mint 160 országban értékesítik. A világszerte 51 dohánygyárral rendelkező cégcsoportnál közel 38 ezer alkalmazott dolgozik. A cégcsoport magyarországi leányvállalata a hazai cigaretta piac harmadik, legnagyobb szereplője, míg az egyre népszerűbb, fogyasztási dohányok tekintetében piacvezető Magyarországon.

Kérdéseivel kérem, forduljon a következő személyhez:

Dr. Komoróczki István (vállalati kapcsolatok igazgató)
E-mail: istvan.komoroczki@hu.imptob.com
Tel. + 36 1 41 28 213